#1 2022-06-24 09:36:04

Elliott379
Üye
Kayıtlı: 2022-06-24
Mesajlar: 8

Adidas UltraBoost férfiak

Adidas UltraBoost férfiak
22aprmay118.jpg

Az Adidas UltraBoost férfiak két kiemelt változása az új Primeknit minta, amelyet a felső és a tömör ketrecben használnak, amely az első két modellre nyúlik vissza. Összesen 20 különböző színárnyalat látható, néhány „Triple White” variációval és egy „Triple Black” kiadással. Adidas UltraBoost Akciók sarokpulton is van néhány élénk díszítésű. Mint mindig, mind a 20 pár Boost technológiával érkezik.

A Core Black az Adidas UltraBoost nők landolt a márkák alappillérei, és ezt az árnyalatot láttuk, nem csak a blokkolást az évek során. Mint látható, a Primeknit felsőrészen Core Black található, amely a nyelven, a bélésen és a Three Stripes márkajelzésen is megjelenik. Úgy tűnik, hogy a sarokszámláló fényes fedőréteggel rendelkezik, míg a fekete a külső talpon is landol. A megjelenés befejezéseként fehér a Boost középtalp.

Az Adidas UltraBoost Olcsón Online első debütálására az ünnepi szezonban kerül sor. Az egyik színválaszték, amelyre számíthat, az adidas Ultra Boost 4.0 „Triple Black”. Az adidas Ultra Boost 4.0 kiadás új, szövött mintával van kiemelve a Primeknit felsőrészen. Teljes fekete színnel, amely az alapra, a nyelvre, a bélésre, a Boost középtalpra és a gumi külső talpra kerül.

Çevrimdışı

Hızlı yanıt

Mesajınızı yazıp onaylayın.
Are you a human?

Please prove that you're a human being.

Forum alt kısmı