#1 2022-06-24 09:31:03

Elliott379
Üye
Kayıtlı: 2022-06-24
Mesajlar: 8

Adidas Stan Smith Goedkoop

Adidas Stan Smith Goedkoop
22aprmay050.jpg

Voor filmliefhebbers die ook dol zijn op sneakers, is Extra Butter de one-stop-shop. De samenwerkingen van de winkel zijn allemaal gebaseerd op films en hun meest recente uitstapje met adidas, de 'Vanguard'-collectie, duikt in twee Wes Anderson-klassiekers die culthits zijn geworden ondanks het niet bereiken van 'blockbuster'-nummers. Het tweede en laatste deel van de Vanguard-collectie bevat de Adidas Stan Smith Dames "Wunderkind" en Rod Laver "The Scholar", geïnspireerd door gedenkwaardige personages van The Royal Tenenbaums.

Pharrell Williams en Adidas Stan Smith Heren zijn weer uit het snoeplab tevoorschijn gekomen met een frisse swag van sneaks en gear om het jaar af te sluiten. Felle kleuren staan weer centraal, net als de vorige levering, maar in plaats van blokkleurige fluorverbindingen toont Pharrell deze keer affiniteit voor polka dots, zowel groot als klein. Een stel Adidas Stan Smith Korting en trainingsjacks zijn allemaal bezaaid met cirkels die contrasteren met levendige basiskleuren.

Voortbordurend op de Superstar in 2022, werkt Adidas Originals opnieuw samen met Yohji Yamamoto om de nieuwste toevoeging aan de Y's-collectie te brengen, het
Consortium Adidas Stan Smith Goedkoop. Het zwarte, grijze en witte kleurenschema zorgt ervoor dat alles er mooi en netjes uitziet, ook al zit er een heel los touwtje in het spel op de Three Stripes die door het suède bovenwerk zijn gestikt.

Çevrimdışı

Hızlı yanıt

Mesajınızı yazıp onaylayın.
Are you a human?

Please prove that you're a human being.

Forum alt kısmı